دانلود قالب 404 امیکرون
✅ نام قالب : | دانلود قالب 404 امیکرون |
✅ آخرین نسخه : | بله |
✅ فارسی شده و راست چین : | بله |
✅ پشتیبانی : | دارد |
قالب 404 امیکرون
معرفی قالب 404 امیکرون
صفحه 404 چه کاری انجام می دهد؟
هنگامیکه درخواستی به سرور ارسال می شود ، سرور پاسخی به آن درخواست می فرستد ، پاسخ 404 در صورتی که کاربر آدرس خاصی را در نوار آدرس مرورگر خود تایپ کند، ولی صفحه ای معادل آن وجود نداشته باشد ایجاد میشود. خطای 404 مشخص کننده این است که صفحه مورد نظر بر روی سایت وجود ندارد و روباتهای موتورهای جستجو متوجه می شوند که این صفحه دیگر وجود ندارد و آن را از لیست خود خارج می کنند. کدهای ارسالی سرور به درخواست های اصطلاحا HTTP response codes گفته میشود این کد ها از عدد 100 شروع و به 599 ختم می شود و هر کدام یک معنا و مفهوم دارند . امکان توضیح تمام این کدها در این مقاله ممکن نیست و ما صرفا به ارور 404 خواهیم پرداخت.
چرا باید صفحه 404 داشته باشیم؟
اگر صفحه ای در سایت ما برای نشان دادن به کاربر در صورت عدم وجود صفحه ای که کاربر به دنبال آن بوده است وجود نداشته باشد، تنها یک پیام خطا به کاربر نشان داده می شود. وجود صفحه 404 موجب میشود که کاربران در صورتی که نتوانند صفحه مد نظر خود را بیابند، بتوانند به صفحه اول سایت و یا صفحه جستجوی سایت منتقل شود. کاربران انتظار دارند در صورتی که آدرس صفحه ای را اشتباه تایپ کنند با صفحه ای مواجه شوند که آنها را به صفحات دیگر سایت منتقل کند. از طرف دیگر روباتها متوجه حذف شدن صفحه می شوند و آن را از لیست خود خارج می کنند، حذف شدن شدن صفحات، لینک های شکسته و لینکهای خارجی که رقبا عمدا به سایت ما می دهند بیشترین دلیل بوجود آمدن خطای 404 در صفحه هستند.
صفحه 404 باید چه ویژگی هایی داشته باشد؟
سایت های مختلف برای صفحه 404 خود استراتژی های مختلفی را در نظر میگیرند. برخی سایت ها سعی میکنند در صورت رخدادن ارور 404 صفحه ای را به کاربر نشان دهند که او را بخنداند ، مثلا سایتی با تصویری این جمله را به کاربران نشان میدهد: یا ما این صفحه را خراب کرده ایم و یا شما بلد نیستید تایپ کنید . ما در این قسمت از مقاله بجای بررسی استراتژی های اینگونه نگاهی به استراتژی های کاربردی می اندازیم.
هنگامی که کاربر آدرس صفحه ای را اشتباه وارد می کند دو استراتژی کاربردی اصلی وجود دارد :
- نمایش صفحه 404 با امکان بازگشت به صفحه اول سایت و نمایش منوی سایت برای انتقال کاربر به صفحات دلخواه و کادر جستجو ، برای جستجوی کاربر برای صفحه دلخواه خود.
- ریدایرکت کردن کاربر به صفحه اصلی سایت . در این روش در صورت بروز کد 404 کاربر به صفحه اصلی سایت بازخواهد گشت.
هر دوی این سیاست ها توسط سایت های بزرگی اتخاذ شده اند و در مزایا و معایب هر کدام مطالب ضد و نقیضی وجود دارد. بنابراین تصمیم برای اتخاذ یکی از این دو استراتژی را به خودتان واگذار میکنم. ولی این نکته را به خاطر داشته باشید که تجربه کاربری اغلب کاربران دیدن یک صفحه 404 مجزا است ، بنابراین دلیلی برای دلسرد کردن کاربرانمان نداریم.